Billede af: Pexels
Dato: 26. November 2020

Hvem Sang Boom Boom?

“Og det siger boom boom” er sikkert noget fra en sang, som du har hørt før. Den populære sang var det helt store hit i sin tid. Sangen var både lys, glad og nem at synge med på, hvilket gjorde det til en sand landeplage.

Hvem sang Boom Boom? Sangen Boom Boom er lavet af et tidligere dansk band ved navn Mabel. Mabel vandt faktisk Dansk Melodi Grand Prix i 1978 med selvsamme sang, der stadig er bredt kendt for det meget fængende omkvæd, hvor “Boom boom” selvfølgelig indgår.

Mabel bestod af fire musikere Michael Trempenau, Peter Nielsen, Otto Kulmbak og Christian Have. Oprindeligt bestod bandet af de tre sidstnævnte medlemmer, hvorefter Gert von Magnus tiltrådte bandet i 1975. De tre oprindelige medlemmer alle gik i skole sammen på Stenløse Centralskole.

De optrådte for første gang i Stenløse ungdomsklub i 1967. Kort efter Gert von Magnus indtrådte i bandet blev han skiftet ud af den meget unge Michael Trempenau, der flyttede fra Vesterbro til Stenløse.

Efter den store succes under Dansk Melodi Grand Prix besluttede bandet at rykke til Spanien efterfulgt af det store USA, hvor de både skiftede navn til “Studs” og skiftede deres stil ud til at være metal. Det var i samme ombæring af Michael Trempenau skiftede navn til Mike Tramp.

Ovenstående indhold er udgivet i samarbejde med Classic Room. Classic Room er kendt for at sælge f.eks: Frederik Bagger Glas. Derfor er ovenstående indhold ikke upartisk.


Relateret indhold

Hvem sang Geronimo?

Hvem sang Geronimo?

Hvem sang Geronimo? Det er det australske band Sheppard, der sang Geronimo. Sangen blev udgivet i 2014, hvor den blev ud…

Læs mere

Hvem sang

Hvem sang

Kaaaald det kærlighed, kald det liiiige, hvad du vil. Disse ord er blevet sunget og skrålet utallige gange over hele lan…

Læs mere

Hvem sang: Gid du var i skanderborg

Hvem sang: Gid du var i skanderborg

Det var Dorthe Kollo, som sang sangen: Gid du var i Skanderborg. Denne sang kan få godt gang i benene på næsten alle, …

Læs mere

Hvem sang Video Video?

Hvem sang Video Video?

Video, video, den kører nat og dag... Selvom det danske bidrag til Melodi Grandprix 1982 snart er 40 år gammelt, så kan …

Læs mere