Billede af: Pixabay
Dato: 12. May 2021

Hvem Sang I Four Jacks?

Four Jacks var en enormt populære dansk sangkvartet, der havde sin storhedstid i 1960’erne. Gruppen blev dannet med Poul Rudi i spidsen, som også på mange måder var den kreative drivkraft i projektet, selvfølgelig i samspil med legendariske John Mogensen, der senere fik en stor solokarriere.

Hvem sang i Four Jacks? De oprindelige medlemmer i Four Jacks var Poul Rudi, John Mogensen, Bent Werther og Otto Brandenburg. Senere hen har gruppen tager flere forskellige former, både i form af forskellige antal kunstnere og forskellige kunstnere. Den eneste, der altid var i alle Four Jacks formationer var Poul Rudi.

Som nævnt, så har For Jacks haft forskellige formere. Den oprindelige har vi netop nævnt, herefter bestod den af Poul Rudi, John Mogensen, Bent Werther og James Rasmussen fra 1968 til 1963. Herefter blev Bent Werther skiftet ud med Erik Aae Jensen, hvilket var tilfældet frem til 1964. Her forlod John Mogensen gruppen, hvor de i en årrække valgte kun at være 3 i gruppen.

Senere kom han dog i tilbage, og de ændrede navn til Scandinavien Four. i Denne gruppe var James Rasmussen skiftet ud med Kaj Berglund. Den sidste blev kaldt “De nye Four Jacks”, og bestod af Poul Rudi, John Mogensen, Kaj Berglund og Bjørn Thorsøe.

Det indhold du læser i dette indhold, er lavet med økonomisk support fra Moodings. Moodings forhandler blandt andet Holmegaard ølglas. Uden støtten fra Moodings kunne denne hjemmeside ikke findes.


Relateret indhold

Hvem synger i Løvernes Konge?

Hvem synger i Løvernes Konge?

Da Løvernes Konge er ligeså kendt på engelsk, som på dansk i Danmark, bliver sangerne fra begge film i denne artikel præ…

Læs mere

Hvem sang afrika sangen?

Hvem sang afrika sangen?

Vi husker alle sammen den meget kendte indsamlingssang Afrika, som samlede ikke mindre end 2,5 millioner kroner ind til …

Læs mere

Hvem synger vil du være min i nat?

Hvem synger vil du være min i nat?

Det var selvfølgelig Caroline Henderson som sang: Vil du være min i nat? Dette er en virkelig smuk sang, hvor det er …

Læs mere

Hvem sang: "My heart Will Go On"?

Hvem sang: "My heart Will Go On"?

Alle, der har set den ikoniske film “Titanic” fra 1997, har hørt den ikoniske sang “My Heart Will Go On”. Filmen fik med…

Læs mere