Billede af: Pixabay
Dato: 22. March 2021

Hvem Sang: "My Heart Will Go On"?

Alle, der har set den ikoniske film “Titanic” fra 1997, har hørt den ikoniske sang “My Heart Will Go On”. Filmen fik med det samme enormt stor succes, og det samme kan man sige om sangen. Men hvem lagde egentlig stemme til den smukke og rørende sang fra 1997?

Hvem sang: "My heart Will Go On"? My Heart Will Go On blev sunget af den Canadiske sangerinde Céline Dion. “My Heart Will Go On” var den såkaldte titelmelodi til Titanic, og endte med at blive det bedst sælgende soundtrack nogensinde, samt en af de mest sælgende singler nogensinde, hvilket er en kæmpe præstation for et soundtrack til en film.

Céline Dion blev født i 1968 i den canadiske by, Charlemagne. Hun bliver af mange anset som værende en af de største sangerinde i verden. Dette blev blandt andet manifesteret ved World Music Awards, hvor hun modtog Diamond prisen for at være den bedste sælgende sangerinde gennem tiden, samt for hendes store indflydelse på musikken som branche og helhed.

Céline Dion er den yngste ud af en imponerende stor børneflok på 14. Hun var angiveligt vild med at synge fra hun var helt ung, og har optrådt siden hun var bare 5 år gammel.

Tak for støtten. Tak til Moodings for deres økonomiske bidrag til dette indlæg. Der kan du blandt andet finde: Muubs. Når indhold tilgodeser Moodings, kan vi ikke sige at det derfor er upartisk, deraf marketet.


Relateret indhold

Hvem sang i Four Jacks?

Hvem sang i Four Jacks?

Four Jacks var en enormt populære dansk sangkvartet, der havde sin storhedstid i 1960’erne. Gruppen blev dannet med Poul…

Læs mere

Hvem sang afrika sangen?

Hvem sang afrika sangen?

Vi husker alle sammen den meget kendte indsamlingssang Afrika, som samlede ikke mindre end 2,5 millioner kroner ind til …

Læs mere

Hvem synger vil du være min i nat?

Hvem synger vil du være min i nat?

Det var selvfølgelig Caroline Henderson som sang: Vil du være min i nat? Dette er en virkelig smuk sang, hvor det er …

Læs mere

Hvem synger sangen: For Evigt

Hvem synger sangen: For Evigt

De fleste har prøvet det. Man står på en bar med en stor fadøl i sangen, og skråler med på den velkendte linje: “For eee…

Læs mere