Billede af: Pixabay
Dato: 23. February 2021

Hvem Synger Sangen: For Evigt

De fleste har prøvet det. Man står på en bar med en stor fadøl i sangen, og skråler med på den velkendte linje: “For eeeeeviiiiigt, måske for eviiiiiiiiiiiigt”. For evigt er en utrolig populær sang, der er perfekt at skråle med på i et festligt lag. Men hvem står egentlig bare den populære ørehænger.

Hvem synger sangen “For Evigt”? For Evigt bliver sunget af det danske rockband, Volbeat. Sangen er skrevet af Michael Poulsen, der også er forsanger og frontfigur for bandet. “For evigt” blev udgivet d. 29 april 2016, og blev lynhurtigt et kæmpe hit, som man ofte stadig støder på i dag, 5 år senere. For Evigt er en del af albummet “Seal the Deal & Let’s Boogie”.

Volbeat er et dansk metal-band, der efterhånden har godt og vel 20 år på bagen. Dette skete i forbindelse med at Michael Poulsens tidligere band, Dominus, blev opløst. Bandet har især inden for de sidste 10 år haft enormt stor succes både i ind- og udland. Faktisk vandt de allerede 2005 deres første pris, nemlig “Bedste Debutalbum” ved Danish Metal Awards.

Volbeat har siden da lavet mange hits, og ovennævnte “For Evigt” blev endda årets lytterhit ved P3 Guld. Sangen er skrevet til, og dedikeret til Michael Poulsens kone, som også var hans inspirationskilde til sangen.

Tak til Moodings Til slut vil sige stort tak til Moodings, der har bidraget økonomisk til denne tekst. Moodings forhandler blandt andet Vitrineskabe. Det gør hverken til eller fra, men det er information du bør vide.


Relateret indhold

Hvem sang Geronimo?

Hvem sang Geronimo?

Hvem sang Geronimo? Det er det australske band Sheppard, der sang Geronimo. Sangen blev udgivet i 2014, hvor den blev ud…

Læs mere

Hvem sang

Hvem sang

Kaaaald det kærlighed, kald det liiiige, hvad du vil. Disse ord er blevet sunget og skrålet utallige gange over hele lan…

Læs mere

Hvem sang Boom Boom?

Hvem sang Boom Boom?

“Og det siger boom boom” er sikkert noget fra en sang, som du har hørt før. Den populære sang var det helt store hit i s…

Læs mere

Hvem sang: Gid du var i skanderborg

Hvem sang: Gid du var i skanderborg

Det var Dorthe Kollo, som sang sangen: Gid du var i Skanderborg. Denne sang kan få godt gang i benene på næsten alle, …

Læs mere