Billede af:Pixabay
Dato:23. February 2021

Hvem Synger Sangen: For Evigt

De fleste har prøvet det. Man står på en bar med en stor fadøl i sangen, og skråler med på den velkendte linje: “For eeeeeviiiiigt, måske for eviiiiiiiiiiiigt”. For evigt er en utrolig populær sang, der er perfekt at skråle med på i et festligt lag. Men hvem står egentlig bare den populære ørehænger.

Hvem synger sangen “For Evigt”? For Evigt bliver sunget af det danske rockband, Volbeat. Sangen er skrevet af Michael Poulsen, der også er forsanger og frontfigur for bandet. “For evigt” blev udgivet d. 29 april 2016, og blev lynhurtigt et kæmpe hit, som man ofte stadig støder på i dag, 5 år senere. For Evigt er en del af albummet “Seal the Deal & Let’s Boogie”.

Volbeat er et dansk metal-band, der efterhånden har godt og vel 20 år på bagen. Dette skete i forbindelse med at Michael Poulsens tidligere band, Dominus, blev opløst. Bandet har især inden for de sidste 10 år haft enormt stor succes både i ind- og udland. Faktisk vandt de allerede 2005 deres første pris, nemlig “Bedste Debutalbum” ved Danish Metal Awards.

Volbeat har siden da lavet mange hits, og ovennævnte “For Evigt” blev endda årets lytterhit ved P3 Guld. Sangen er skrevet til, og dedikeret til Michael Poulsens kone, som også var hans inspirationskilde til sangen.

Tak til Moodings Til slut vil sige stort tak til Moodings, der har bidraget økonomisk til denne tekst. Moodings forhandler blandt andet Vitrineskabe. Det gør hverken til eller fra, men det er information du bør vide.


Relateret indhold

Hvem sang i Four Jacks?

Hvem sang i Four Jacks?

Four Jacks var en enormt populære dansk sangkvartet, der havde sin storhedstid i 1960’erne. Gruppen blev dannet med Poul…

Læs mere

Hvem sang afrika sangen?

Hvem sang afrika sangen?

Vi husker alle sammen den meget kendte indsamlingssang Afrika, som samlede ikke mindre end 2,5 millioner kroner ind til …

Læs mere

Hvem synger vil du være min i nat?

Hvem synger vil du være min i nat?

Det var selvfølgelig Caroline Henderson som sang: Vil du være min i nat? Dette er en virkelig smuk sang, hvor det er …

Læs mere

Hvem sang: "My heart Will Go On"?

Hvem sang: "My heart Will Go On"?

Alle, der har set den ikoniske film “Titanic” fra 1997, har hørt den ikoniske sang “My Heart Will Go On”. Filmen fik med…

Læs mere